Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2018 03:28

В якому місті України найдорожча реклама

В якому місті України найдорожча реклама
Голова Асоціації рекламістів Волині Сергій Ковальчук назвав встановлення таких цін рейдерством. Фото: konkurent.in.ua

28 лютого під час круглого столу за участю представників ГО "Центр розвитку урядування" та представників рекламної сфери у Луцьку говорили про вартість реклами.

Встановили, що вартість розміщення зовнішньої реклами там більша, ніж у містах-мільйонниках. про це повідомляє ВолиньPost.

Так, максимальний тариф у Луцьку становить 7139 грн., тоді як у Львові – 6885 грн., Харкові – 4212 грн., Дніпрі – 1139 грн., Одесі – 1440 грн.

Голова Асоціації рекламістів Волині Сергій Ковальчук назвав встановлення таких цін рейдерством та сказав, що не розуміє, звідки взялись ці цифри.

"Наш бізнес скоро треба буде заносити у Червону книгу, щоб його захистити якось. Наш бізнес приречений на провал", – сказав Ковальчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф опублікував світлини Карпат

Він висловив переконання, що за словами про наповнення бюджету внаслідок зростання цін ховається щось зовсім інше: рекламний бізнес або перейде у комунальну власність, або під вплив певних політичних партій. Та закликав депутатів Луцької міської ради звернути увагу, що ще вчора вони заявляли про розвиток бізнесу, а вже сьогодні самі руйнують його.

"Прошу стати на захист бізнесу, бо це не тільки рекламістів стосується, а й усіх підприємців, які хочуть замовити рекламу", – додав він.

Очільниця Української асоціації візуальної індустрії Світлана Свирида зауважила, що від підвищення цін в першу чергу постраждає бізнес, адже саме інтереси підприємців-замовників реклами постраждають у першу чергу.

Зараз ви читаєте новину «В якому місті України найдорожча реклама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути