пʼятниця, 02 вересня 2011 08:00

В Івано-Франківську роздягалися блондинки в обмін на пиво
11

Фото: Фото: Ксенія Ліщинська

В Івано-Франківську на Вічевому майдані відбулося нетривіальне дійство. Блондинки роздягалися в обмін на пиво, від якого відмовлялися всі охочі подивитися на оголених красунь і виливали його в каністру.

Організатори акції "Здорове майбутнє чи пивний алкоголізм?" зазначили, що саме таким заходом вони роблять спробу розвінчати популярний серед чоловіків міф про те, що "не буває красивих дівчат, а буває мало пива".

"Ми руйнуємо цей міф, бо красиві дівчата є, і вони хочуть мати тверезих та здорових хлопців", - наголосила співорганізатор акції Ольга Більчак.

"Нині великі компанії під слабоалкогольними напоями ховають справжню отруту для людей! Я переконаний, що в Україні потрібно заборонити рекламу всіх спиртних напоїв, в тому числі й пива! А в нас все навпаки: футболісти та спортсмени замість здорового способу життя рекламують пиво, що зовсім не сприяє розвитку здорової та сильної нації!", - звернув увагу співорганізатор акції, голова ГО "Український вектор" Микола Гавриляк.

Організатори акції нагадали, що цього року Україна посіла 1 місце в світі за рівнем підліткового алкоголізму, тому цей захід є своєрідним попередженням загрози, яка нависла над нашою нацією.

Паралельно із флеш-мобом відомий на Прикарпатті інтелект-провокатор Руслан Коцаба провів вуличне опитування з тим, щоб з'ясувати ставлення франківчан до "слабкого" алкоголю та підліткового алкоголізму зокрема. Як продемонстрували результати бліц-опитування, молодь Івано-Франківська хоче, щоб були заборонені слабоалкогольні напої.

Коцаба зазначив, що суспільство стає толерантнішим до алкоголізму, тому цьому треба чинити опір, проте не забороною, а альтернативою у проведенні дозвілля.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську роздягалися блондинки в обмін на пиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути