Ексклюзиви
середа, 17 березня 2010 18:32

В Італії заарештували мудреця- насильника

В Італії заарештували мудреця- насильника

Римська поліція заарештувала 62-річного Данило Сперанца - гуру секти "Maya Re", що об"єднувала понад тисячу адептів.

Він називав себе "Сьомим мудрецем". Йому пред"явлено звинувачення в сексуальному насильстві, шахрайстві й перетворенні людей на рабів.

Щонайменше, дві дівчини впродовж декількох років були змушені терпіти сексуальне насильство. Однак група слідчих в даний момент займається вивченням ще 20 випадків.

Жінки були змушені під психологічним впливом віддаватися "Сьомому мудрецю". Чоловіки під його тиском спустошували свої банківські рахунки, щоб фінансувати божевільні проекти "Старшого". Серед них - "молекулярний руйнівник", здатний перетворювати відходи в їжу, мережа сіл в Сомалі, які повинні були прийняти 10 тисяч дітей-сиріт і т.п.

Своєю метою організація "Maya Re" постановила захист дітей "від будь-яких форм знущань, поганого поводження, фізичного або психологічного насильства".

Розслідування почалося півтора роки тому, коли в поліцію звернулися дві дівчини, матері яких свого часу направили їх в реабілітаційні громади для позбавлення від наркотичної залежності. Цими громадами у 90-их роках керував Данило Сперанца.

Дівчата були змушені терпіти найрізноманітніші форми сексуального насильства. Будь-яка спроба опору зупинялася ляпасами і погрозами: "Твоя нещаслива карма буде виправлена під впливом моєї ДНК". Дівчата розповіли слідчим, що від Сперанци завжди несло нудотним запахом: він майже ніколи не мився і обприскував себе трав"яними настоями.

У2003 році Сперанца став головою асоціації італійських мусульман. Під його керівництвом в кварталі Сан-Лоренцо був проведений дивний ритуал на смерть Саддама Хусейна.

Зараз група слідчих продовжує вивчати деталі цієї справи і сподівається, що після арешту "гуру" "гребля прорветься" і люди стануть звертатися до поліції зі своїми позовами проти "Сьомого мудреця".

Цікаво, що під час обшуку в одному з будинків "гуру" була виявлена колекція зі ста дуже дорогих старих мотоциклів.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «В Італії заарештували мудреця- насильника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути