Ексклюзиви
пʼятниця, 29 лютого 2008 08:54

В Італії навчися підроблювати "Феррарі"

Італійська поліція заарештувала злочинців, які втілювали в реальність мрію кожного, хто хоч би раз сідав за кермо. Зловмисники в підпільних майстернях збирали, а потім і продавали за дуже прийнятну ціну гордість національного автопрому – знаменитий Ferrari.

Підроблений "Феррарі", виготовлений у гаражах Палермо, практично нічим не відрізнявся від фірмового побратима. Таких автомобілів було виготовлено шість штук, і всі вони мали надзвичайний попит, що цілком природно – ціна автомобіля становить всього 20 тисяч євро, проти звичайних 200 тисяч. Слідчим вже вдалося з"ясувати, як зловмисники створювали підроблені авто.

Для цього вони брали вживаний автомобіль такого ж розміру, знімали кузов, уручну виготовляли з пластика деталі, дуже схожі на ті, що випускає завод "Феррарі", потім збирали, після чого наклеювали фірмові значки, ставили панель приладів і кермо – це були єдині справжні деталі. Їх крали на заводі-виготовнику.

Підробки продавалися через Інтернет, і всі вони вже куплені американськими автоаматорами. Весь світ звик до того, що існує фальшивий одяг, аксесуари, парфумерія і навіть прикраси, але з підробленим автомобілем людство стикається вперше. Отже італійські злочинці не тільки хороші автомеханіки, а й у якомусь сенсі першопроходці, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «В Італії навчися підроблювати "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути