четвер, 04 вересня 2008 13:46

В інтернеті з"явилися факти про порноминуле Саакашвілі і його кримінальні зв"зки (ФОТО)

 
"Жизнь" публікує ексклюзивні факти про давні зв"язки Президента Грузії із злочинним світом.

Михайло Саакашвілі, за версією видання "Жизнь", опинився в Київському інституті міжнародних відносин не випадково. Його дядько Тімур прилаштував туди племінника, якого тоді треба було терміново рятувати від розправи. Закінчивши в 1984 році школу, майбутній Президент Грузії опинився в центрі гучного і брудного скандалу. Разом з приятелями Саакашвілі займався тиражуванням німецької порнографії, а потім привернув до зйомок місцевих дівчат. На одній з вилучених відеоплівок була знята відверта сцена за участю малолітньої подруги Саакашвілі. Мати і вітчим Михайла врятували хлопцеві від розправи, відправивши його до дядька Тімуру до Києва. Що володів потрібними зв"язками, той зробив все, щоб родич поступив у престижний вуз.

У 1988 році в столицю України прибув 17-річний Спартак Джапарідзе. Він і його рідний брат Біс були злодіями, як і ще два їх родича більш старшого покоління. Належачи до відомого злодійського клану, Спартак Джапарідзе був коронований і отримав статус злодія "в законі". У Києві його знали всі вихідці з Кавказу. Саакашвілі і Джапарідзе були в дуже тісних відносинах. У цьому документі українські нишпорки зафіксували зв"язок Саакашвілі із злочинним світом

Допомогти прилаштувати нового "товариша" Михайло просить, зрозуміло, дядька Тімура. Але той навів довідки про Спартака Гарібальдієвіча і відмовив. Михайло був в паніці. Але швидко знайшов хитрий спосіб позбавитися від проблеми: саме у ті дні, коли молодий і зухвалий злодій по кличці Спартак мав намір стати студентом престижного вузу, ним впритул зайнялися співробітники правоохоронних органів. І як підсумок - Джапарідзе замість студентської аудиторії виявляється за гратами.

Спартак в люті просить свою братву "знайти гада, який здав мене мусорам". Міша ж тоді повний показного співчуття: "Як же так, Спартак? Адже я вже про все домовився, тебе б без проблем прийняли в інститут."

Про те, що Саакашвілі "про все домовився" 20 років тому із співробітниками КДБ, стало відомо лише через багато роки. Інститут міжнародних відносин був "під ковпаком" у комітетників. Саме у держбезпеку і кинувся Михайло по допомогу врятувати його і інститут "від проклятих урків".

За матеріалами: Жизнь.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті з"явилися факти про порноминуле Саакашвілі і його кримінальні зв"зки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути