вівторок, 17 січня 2017 17:04

В Інни Компанієць рак крові – потрібні кошти на лікування

В Інни Компанієць рак крові – потрібні кошти на лікування

6-річна Інна Компанієць з міста Торецьк Донецької області перебуває в онкогематологічному відділені Охматдиту. У дівчинки діагностували гострий лімфобластний лейкоз.

"Інна захворіла восени минулого року. Вона якраз пішла в 1 клас. Я на той час перебувала в навчальному центрі Полтави, бо маю контракт військової служби. За донечкою доглядала моя хрещена Зоя Євгеніївна. На осінніх канікулах Інна захворіла на гостру респіраторно вірусну інфекцію. Довго не спадала висока температура. Мене забрали з полігону і відпустили додому. Ми з Інною поїхали в лікарню Краматорська. Результати обстеження були не хороші. І нас направили на лікування в Київський обласний онкологічний диспансер. З 1 грудня ми перебуваємо в Охматдиті. Вже пройшли перший протокол хіміотерапії. Попереду ще півроку лікуватися. А далі все залежатиме від результату", - розповіла Cazeta.ua мати Анастасія Компанієць.

Анастасія одна виховує Інну. Два роки тому трагічно загинув її чоловік Григорій.

"Григорію було всього 28 років. Це трапилося в шахті. Від спеки і задухи в нього стався інсульт. Лікарям не вдалося врятувати його життя. Інна це пам'ятає. І коли сама потрапила в лікарню, говорила, що не зможе тут довго бути, бо помре як тато. Я її заспокоїла, що вона обов'язково вилікується. Зараз уже додому не проситься, мужньо тримається. Розуміє, що треба лікуватися. Вона в мене єдина дитина. В нас, окрім моєї хрещеної, нікого з рідних немає. Я осиротіла, коли була в школі. Мама померла від раку, як мені було 14 років. Тато через 2 роки, не витримало серце. Мене забрала до себе хрещена. Я її називаю мамою. Вона нас підтримує морально. Фінансово не може, бо живе лише на пенсію інваліда. Тому нам з Інною дуже потрібна допомога людей. І змушені звернутися з таким проханням", - додала Анастасія.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку - 5168 7456 0046 5873 (Компанієць Анастасія Анатоліївна), контакти -099 607 17 05.

Зараз ви читаєте новину «В Інни Компанієць рак крові – потрібні кошти на лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути