понеділок, 17 серпня 2009 10:03

В Інгушетії смертник підірвав будівлю міліції: 65 постраждалих

В Інгушетії смертник підірвав будівлю міліції: 65 постраждалих

В результаті вибуху у дворі будівлі, де розташовані ДВ МВС і РВ МВС Назрані, загинули 12 чоловік, повідомляє агентство РІА Новости з посиланням на неназване джерело в Мінохоронздоров"я Інгушетії. В той же час в прес-службі МВС Росії офіційно підтвердили загибель трьох співробітників міліції.

Загальна кількість постраждалих, за даними джерела в Мінохоронздоров"я, складає 65 осіб - деякі з поранених знаходяться в критичному стані. За даними МВС, постраждали 20 чоловік. За словами представника правоохоронних органів республіки, половина будівлі в результаті вибуху була повністю зруйнована.

Як передає ІТАР-ТАРС з посиланням на офіційного представника СКП РФ Володимира Маркіна, за попередніми даними вибух відбувся о 9:08 за московським часом 17 серпня.

Терорист-смертник на вантажній "Газелі", начиненій вибухівкою, протаранив ворота будівлі, в"їхав в двір і привів у дію вибуховий пристрій, потужність якого складала більше 20 кілограмів в тротиловому еквіваленті. Вибух стався в той момент, коли співробітники міліції вийшли на побудову.

В результаті вибуху також були пошкоджені розташовані неподалеку будівля суду, відділення "Россільгоспбанку" і житловий будинок співробітників міліції. За даними РІА Новости, також згоріли більше 20 службових автомобілів.

Раніше повідомлялося, що вибух відбувся у дворі будівлі ДВ МВС Назрані, а будівля РВ МВС знаходиться недалеко від місця вибуху. Обидва цих відділка знаходяться в одній і тій же будівлі. Відповідно до інформації на сайті МВС Інгушетії, відділення МВС Назрані і Назранського району Інгушетії розташовані в будинку номер 35 на вулиці Московська.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «В Інгушетії смертник підірвав будівлю міліції: 65 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути