Ексклюзиви
вівторок, 22 вересня 2009 10:22

В Індонезії в аварії порома загинули 15 людей

В Індонезії в аварії порома загинули 15 людей
Поблизу берегів Індонезії знов затонув пором: 15 людей загинули, 16 отримали поранення. Ще як мінімум 15 людей числяться зниклими безвісти, передає австралійський телеканал Sky News з посиланням на індонезійське телебачення.

За його даними, перевантажене дерев"яне судно, на борту якого знаходилося 59 пасажирів, затонуло пізно увечері в понеділок біля острова Хальмахера в провінції Північні Молукки. 21 і 22 вересня в цій країні відзначаються національні свята.

Ймовірною причиною аварії могли стати несприятливі погодні умови і перевантаження судна. У районі тривають пошуково-рятувальні роботи. При цьому в поліції повідомили агентство Xinhua, що насправді число зниклих безвісти може досягати 40 осіб.

Водний транспорт є основним видом сполучення між тисячами островів індонезійського архіпелагу. Аварії часто відбуваються через надмірну перевантаженість судна або недотримання заходів безпеки. В кінці серпня перевантажений пором, на борту якого, ймовірно, знаходилися близько 150 осіб, затонув біля індонезійської частини острова Калімантан, тоді загинули щонайменше 19 людей, передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «В Індонезії в аварії порома загинули 15 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути