вівторок, 08 вересня 2009 16:33

Пасажирку витягнули з моря, в якому кишіло акулами (ФОТО)

Більше 80 людей вважаються зниклими безвісти після того, як біля берегів Філіппінів у неділю затонув пасажирський пором.

У вівторок 8 вересня рятувальники витягнули із хвиль 39-річну Літу Касумлум, яка пропливла в рятувальному жакеті близько 8 миль (13 кілометрів) від того місця, де в неділю сталася катастрофа. Дрейфуючи у величезних хвилях, вона витримала протягом довгого часу - більше двох діб - без чого-небудь їстівного або води.

Хоча вона слабка і ледве може говорити через хворе горло, Літа Касумлум встала на ноги і жартує з репортерами у військовій лікарні в південному місті Замбоанга, що вона загубила гроші в морі, але знайшла двох маленьких крабів в кишені після порятунку.

"Я тільки молилася і думала про мою сім"ю", говорить вона.


За повідомленням видання The Dailymail, жінку витягнули із моря, яке кишіло акулами.

Як повідомляється, у катастрофі дев"ять людей загинуло, а кількох сотень вдалося врятувати. Лідер берегової охорони адмірал Вілфредо Тамайо сказав, що має на цьому тижні з"ясувати, чому затонуло судно, а пошук  пасажирів у повітрі, землі і морі продовжуватиметься. 



За офіційними даними, на борту порому перебувало 847 пасажирів і 112 членів екіпажу. Інцидент стався приблизно за 112 кілометрів від портового міста Замбоанга, розташованого на півдні Філіппін.
Зараз ви читаєте новину «Пасажирку витягнули з моря, в якому кишіло акулами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути