Ексклюзиви
неділя, 21 травня 2006 13:37

В Індонезії пройшов 100-тисячний мітинг з вимогою заборонити порнографію

У столиці Індонезії, Джакарті, майже 100 тис ісламістів зібралися на мітинг на підтримку закону про заборону порнографії.

Учасники мітингу вимагають від парламенту негайно прийняти жорсткий законопроект, який у запропонованій редакції заборонить поцілунки в громадських місцях, а також поставить поза законом еротичні оповідання, картинки, фотографії, поезію і фільми.

Ісламісти пройшли маршем основними вулицями міста до будівлі парламенту. Через акцію рух автотранспорту в індонезійській столиці на кілька годин був перерваний. Фундаменталістські організації, які зорганізували мітинг, сподівалися, що на нього збереться понад 1 млн людей.

В Індонезії проживає близько 190 млн мусульман. В основному вони сповідують поміркований іслам, проте велика частина населення невдоволена поширенням еротичної і порнографічної продукції в країні. Так, у квітні, коли в Індонезії почали видавати місцеву версію журналу Playboy, майже 150 чоловік закидали редакцію камінням. Playboy не врятувало навіть те, що в ньому немає жодної фотографії оголеної моделі, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «В Індонезії пройшов 100-тисячний мітинг з вимогою заборонити порнографію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути