субота, 24 травня 2008 11:40

В художній галереї "Antin"s Collections" представили виставку "Україна наша"(ФОТО)
10

На презентації виставки "Україна наша" в художньої галереї "Antin"s Collections" зібралися vip-персони, які виявляють велику цікавість до українського мистецтва.

- Як мінімум три рази на рік проводитимемо виставки в різних приміщеннях. Моя галерея переносна, вона не прив"язана до якогось конкретного залу, - розповів творець галереї Антін Мухарський. - Ми старатимемося насамперед для зацікавлених в цьому людей, наших найталановитіших художників, популяризуємо їх роботи і допоможемо розповсюдити полотна. Ось зараз разом зі Снєжаною Егоровою представляємо виставку "Наша Україна", в якій ви зможете побачити роботи трьох художників: Володимира Шерешевського, Івана Семенюка і Сергія Коляду. Сподіваюся, вам сподобається.

Картини представлені в трьох різних залах. І в кожному був приготований міні-фуршет. У першому залі - безалкогольні солодкі напої і шампанське, в другому - пиво, чіпси і горішки, в третьому - горілка і огірки. З кожною хвилиною зал наповнювався гостями: художники, їх знайомі і друзі, сучасним мистецтва, бізнесмени, а також зірки шоу-біза.

Дизайнер Вікторія Гресь прийшла зі своїм чоловіком, але весь час знаходилася в якомусь сум"ятному стані. Пара крізь сумні очі видивлялася картини і дуже неохоче йшла на контакт.

Напевно, найактивнішим після творця галереї Антіна Мухарського був відомий телеведучий Анатолій Борсюк. Він перший оглянув всі роботи, потім почав відкидати без жартів майже всіх гостей, спробував смакоту зі всіх фуршетів, продегустував алкогольні напої і надовго засів в залі, на столі якого були солоні огірки і горілка. Після цього почав кидатися по залах і розповідати відвідувачам про картини і секрети їх створення. А на жарт Антіна Мухарського допомогти художникам хоча б духовно, строго відповів: "Щоб я допоміг? Я? Не дочекаєтеся!"

Світлана Лобода прийшла на виставку зі своєю помічницею. Співачка схвально сприйняла роботи майстрів і з щасливим обличчям ділилася радістю з гостями вечора. Вихваляючи галерею Мухарського, саму виставку, Світлана приймала поздоровлення і в свою сторону. Узявши келих шампанська, Лобода уважно вивчала картини, обговорювала їх з помічницею і уловлювала реакцію гостей на ту або іншу роботу. До речі, Світлана сама планує відкрити виставку, тільки не фото, а художню. Лобода зараз вчиться малювати і їй це заняття дуже до душі.

"Ok! Very-very! - нашіптувала сама собі від захоплення Женя Тимошенко, фотографуючи майже всі картини підряд. Мабуть позитивних вражень від виставки дочка Ппремьер-министра України набралася вдосталь. З її обличчя не сходила усмішка. А на питання, які картини більше всього сподобалися, відповіла:

- ...ті, на яких зображені наші зірки шоу-біза.

Пристойно запізнившись на виставку, прийшов світський лев і постоялець тусовок Олексій Дівеєв-Церковний. Він мовчки оглянув роботи і потім щось довго вирішував по телефону.

В цілому ж, можна вважати, що вечір вдався. Гості не поспішали розходитися, а міні-фуршет закінчився. Тому, щоб ще трохи розважити публіку, молодий художник Іван Семенюк, чиї картини представлені в галереї, узяв гітару і почав співати українські народні пісні. Сидячи на сходинках перед входом в галерею, він зібрав біля себе безліч гостей, які сміливо підспівували йому.

А після закінчення всі відвідувачі могли безкоштовно отримати репродукцію вподобаної картини, обмінявши її на своє запрошення, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «В художній галереї "Antin"s Collections" представили виставку "Україна наша"(ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути