пʼятниця, 22 серпня 2008 14:31

У Горі немає ознак виходу російських військ

У Горі немає ознак виходу російських військ
Немає ніяких ознак виведення російських військ з міста Горі і навколишніх населених пунктів, не дивлячись на запевнення Дмитра Медведєва і високопоставлених чиновників про те, що вивід почнеться в п"ятницю. Росіяни як і раніше стоять на незаконних контрольно-пропускних пунктах, організованих ними в чотирьох різних місцях Шида Кардлі.

Крім того, журналісти кажуть, що в першій половині дня з Горі були чутні вибухи. Місцеві вважають, що в Горі руйнують військову базу.

В п"ятницю вранці вісім російських танків покинули позиції в селі Ігоєті в зоні конфлікту, але через декілька хвилин після переміщення на КПП з"явилося більше танків, які прибули в село Ламіскана.

Тим часом, представники грузинської влади чекають тих 100 заручників, яких російські війська планують передати сьогодні грузинській стороні. Заручників прийме лікарня в Горі, повідомляє rustavi2.com.

Зараз ви читаєте новину «У Горі немає ознак виходу російських військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути