Ексклюзиви
неділя, 06 квітня 2008 16:06

В Чернігові завершуються зйомки нового російського серіалу

У Чернігові завершуються зйомки кримінальної драми "Червоний лотос". Російські кінематографісти працювали майже у центрі міста, знімаючи на вулицях обласного центру Чернігівщини, ролі другого плану зіграли місцеві актори, а в масових сценах брали участь навіть школярі.

Російський серіал знімають компанії "Стар медіа" та "Fresh Production UA". Режисер багатосерійного фільму та автор сценарію – Заза Буадзе. Продюсери серіалу – Владислав Ряшин, Юлія Чернявська та Олег Щербина,

У ролях – Михайло Мамаєв, Олена Полякова, Наталія Лесниковська, Володимир Капустін, Георгій Хостікоєв та інші.

Фільм розповідає детективну історію про викрадення немовлят з пологового будинку в одному з провінційних міст. Автори фільму вважають, що такі події можуть відбуватися як в Україні, так і в Росії.

Зйомки у Чернігові мають завершитися 9 квітня, а в серпні фільм демонструватиметься по телебаченню – по одному з російських каналів. Українці зможуть побачити "Червоний лотос", швидше за все, на "1+1".

Місцеві журналісти вважають, що Чернігівщину можна назвати "українським Голлівудом", адже тут знято понад 40 фільмів. Найбільш відомі з них – "У бій ідуть одні старики", "Вій", "Королева бензоколонки". У 2003 році у Чернігові знімався телесеріал "Небо в горошинку", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Чернігові завершуються зйомки нового російського серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути