Ексклюзиви
неділя, 29 вересня 2013 11:20

У Бразилії застрелили неповнолітнього громадянина Росії

У Бразилії застрелили неповнолітнього громадянина Росії
Фото: leisecamarica.com
У місті Маріка в штаті Ріо-де-Жанейро на південному сході Бразилії вбито неповнолітнього росіянин, передає в неділю, 29 вересня, агентство EFE.

Тіло 17-річного молодого чоловіка знайшли вранці в суботу на березі річки на околиці міста. За попередніми даними, він був убитий трьома пострілами в голову.

Росіянин приїхав до Бразилії 26 вересня разом з чотирма приятелями і викладачем на канікули з Лондона, де проходив навчання. Вони зупинилися в приватному будинку у знайомих. У ніч на 28 вересня компанія вирушила в бар, а звідти всі разом повернулися додому, проте один з туристів пізніше вирішив відвідати бар самостійно.

Мотиви злочину поки не ясні. Як повідомили в поліції, поруч з тілом лежала сумка росіянина, в якій опинилися телефон, банківська карта, сигарети і запальничка. Приятелі і викладач росіянина допитані, зазначає бразильське видання Globo.com. Тіло вбитого відвезли на експертизу в Інститут судової медицини в Итабораи, який розташований недалеко від Маріки.

У генеральному консульстві Росії В Ріо-де-Жанейро агентству ИТАР-ТАСС підтвердили інформацію про загибель російського туриста. Співробітники закордонних установ "приступили до виконання всіх необхідних консульських дій спільно з бразильськими компетентними органами" і "в повному обсязі забезпечують консульську підтримку, передбачену в подібних випадках". При цьому дипломати зазначили, що ніяких офіційних документів від слідства вони поки не отримували.
Зараз ви читаєте новину «У Бразилії застрелили неповнолітнього громадянина Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути