понеділок, 16 жовтня 2017 13:51

В Бориса Карпусенка пухлина головного мозку – на лікування потрібно $75 тис.

В 12-річного Бориса Карпусенка з Монастирища на Черкащині діагностували пухлину головного мозку. Хлопчик перебуває медичному центрі Рамбам Ізраїлю. На його лікування потрібно $75 тис.

 

"До захворювання ми помітили, що Боря багато п'є води. Одного разу підрахували, що за день випив майже відро. Дочка Наташа повезла його в інститут ендокринології. Виявили не цукровий діабет, це. Коли не регулюється баланс водив організмі. Ту та в інших інститутах причину не виявили. Лікарі порадили обстежитися в Ізраїлі або Німеччині. З 14 липня дочка і внук перебувають в клініці Рамбам. Ізраїльський ендокринолог так само підтвердив, "не цукровий діабет". І направив на консультацію до онколога-гематолога. Там виявили пухлину головного мозку. Слідкували за нею впродовж 1,5 місяці. Обстеження показало, що вона виросла більше як на сантиметр. Внук пройшов перший курс хіміотерапії. Він обійшовся в 26 тисяч доларів. Ми спочатку виставили на продаж все, що маємо. Перших два місяці навіть хліба не купляли, збирали кожну копієчку. Але зрозуміли, що самим з такою сумою справитися не реально. Звернулися за допомогою до наших жителів. Монастирище -невеличке місто. Нас тут всі знають. Люди позичали, ніхто навіть про відсотки не заговорив. Навпаки, казали, що можемо віддати, коли буде така можливість. Тепер треба збирати на наступний курс 26 тисяч. А потім обстежать, як піддається лікуванню. Буде ще опромінення. Нам виставили рахунок на 75 тисяч доларів. Внука лікує один з найкращих лікарів світу. Каже, що є всі шанси на повне одужання. Нам соромно просити, але в нас немає іншого виходу. Боря в нас єдиний внук і в дочки єдина дитина. Ми мусимо стукати в усі двері до небайдужих людей", - розповіла Cazeta.ua бабуся Юлія Карпусенко.

 

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку 4149 4393 9394 5047 (мама Карпусенко Наталя Віталіївна), бабуся Юлія Михайлівна Карпусенко - (093)498-44-95.

Зараз ви читаєте новину «В Бориса Карпусенка пухлина головного мозку – на лікування потрібно $75 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути