середа, 24 вересня 2014 14:24

У лікарні Дніпропетровська треба вакуумні пристрої для обробки важких ран

У лікарні Дніпропетровська треба вакуумні пристрої для обробки важких ран

У лікарні Дніпропетровська, які приймають найважчих поранених зі Сходу, потрібні вакуумні насоси. Вони очищують найважчі гнійні рани, рятуючи життя солдатів та мирних людей, які потрапляють під обстріли бойовиків. На таких три апарати збирає гроші Українська біржі благодійності.

"Підтримай поранених із зони АТО, які перебувають у дніпропетровських лікарнях. Вони зараз дуже потребують вашої допомоги. Із зони АТО привозять бійців і мирних жителів, які потрапили під обстріл, з найтяжчими пораненнями. Щоб врятувати їхні життя, потрібно придбати апарати для терапії ран WOUNDEX, які незамінні при такого роду пораненнях", - пише благодійна організація.

"Ми з вами вже зібрали кошти на 4 приліжкові монітори і 1 плевроаспіратор для реанімації №1 ОКЛ ім. Мечникова. Від лікарів і пацієнтів велетенська подяка всім, хто в цьому брав участь! Іде збір на портативний апарат штучної вентиляції легенів, і ось надійшов новий запит: дуже потрібен, просто необхідний вакуумний насос для терапії ран WOUNDEX. За рекомендацією виробника, він дозволяє створити якісну герметизацію рани практично на будь-якій поверхні і створює ідеальний дренаж.

Ви зустрічали в соцмережах фотографії хлопців зі страшними ранами кінцівок, за якими можна вивчати анатомію? Виявляється, сучасна медицина вирішує такі проблеми, очищає найважчі гнійні рани. Саме для цього і потрібен вакуумний апарат. На даний момент такий апарат потрібно в обласну лікарню ім. Мечникова і в міську багатопрофільну клінічну лікарню №4 (гнійно-септичне відділення та відділення загальної хірургії). Вони зараз переповнені постраждалими під час бойових дій мирними жителями Донецької та Луганської областей.

Давайте придбаємо вакуумні насоси для міської четвертої лікарні та лікарні ім. Мечникова. Цей "хитрий" винахід сучасної науки багатьох вбереже від смерті та інвалідності. Вартість одного насоса для дренажу ран становить 33 704 грн, на УББ ми збираємо на 3 таких апарати + витратні матеріали. Тому загальна сума збору: 115 854 грн", - йдеться у повідомленні УББ.

Переказати гроші на вакуумні пристрої, можна на сайті Української біржі благодійності

Зараз ви читаєте новину «У лікарні Дніпропетровська треба вакуумні пристрої для обробки важких ран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1262
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути