понеділок, 15 лютого 2010 12:42

В Бельгії зіштовхнулися два пасажирські поїзди - 20 загиблих (ФОТО)

В Бельгії в результаті лобового зіткнення двох пасажирських поїздів загинули близько двадцяти осіб. Про це 15 лютого повідомляє видання FlandersNews.Be.

Про кількість загиблих журналістам повідомив мер невеликого міста Халле, неподалік від якого відбулася катастрофа. Залізнична компанія Infrabel, якій належать обидва поїзди, поки що не оголосила кількості жертв аварії.

За даними AFP, на обох поїздах жителі передмість їхали до Брюсселя на роботу. В той же час FlandersNews.Be повідомляє, що один поїзд йшов з Льовена в Брем ле Конт, а другий - з Квієврейна до Льєжа.

За непідтвердженими даними видання Lesoir.Be, окрім двох пасажирських поїздів в зіткненні був залучений третій, товарний поїзд.

Як повідомляє видання De Standaard, губернатор провінції Фламандський Брабант Лодевейк Де Вітте створив в Льовені екстрений штаб для ліквідації наслідків катастрофи. Машини швидкої допомоги перевозять поранених до Брюсселя і Галле.

Причина зіткнення поїздів поки невідома.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «В Бельгії зіштовхнулися два пасажирські поїзди - 20 загиблих (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути