Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2007 08:39

В Австралії дівчата з цікавості задушили подружку

Двоє австралійських дівчат убили подружку, щоб зрозуміти, що відчуває вбивця. Підлітки, що залишилися у вихідний день після вечірки ночувати під одним дахом, раптом вирішили, що треба вбити кого-небудь, після чого зупинили свій вибір на 15-річній Елізі Девіс, яка читала в сусідній кімнаті,.

Поки одна молода особа тримала Девіс, друга душила її шматком електропроводу. Вбивці протягом 10 хвилин спостерігали, як життя поволі полишає тіло їхньої жертви. Дівчинка, яка душила Девіс, відзначила, як мінявся вираз її обличчя: від гніву до жаху і приреченості, викликаній розумінням того, що вона вмирає.

"Ми просто зробили це, тому що відчували так. Це важко пояснити. Ми знали, що це погано, але на ділі не відчули нічого поганого. Все було нормально", - пояснила одна з убивць, підкресливши, що про жодне розкаяння в їхньому випадку й мові бути не може.

Дівчатка зарили тіло Девіс в неглибокій ямі поряд із будинком, де скоїли вбивство, після чого заявили в поліцію про зникнення подружки. Проте розуміючи, що дуже недбало знищили сліди, і недовгі пошуки неминуче приведуть до них, вирішили незабаром здатися поліції. Злочин відбувся в кінці червня 2006 року, а 9 травня 2007 року обом вбивцям було ухвалено смертний вирок, замінений через їхній малий вік 15-річним терміном тюремного ув"язнення, після відбуття якого вони зможуть претендувати на умовне звільнення. Імена цих убивць, на відміну від їхньої жертви, не можуть бути розкриті за австралійськими законами, що стоять на варті інтересів малолітніх злочинців, повідомляє, з посиланням на газету The Times, Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Австралії дівчата з цікавості задушили подружку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути