вівторок, 20 квітня 2010 14:26

В аварії потягів поблизу Риму постраждали 50 людей (ФОТО)

У вівторок, 20 квітня, під Римом зіштовхнулися два приміських потяги, внаслідок чого близько 50 людей отримали легкі поранення і удари. Аварія трапилась близько 7 години ранку (08:00 за Києвом) на залізничній гілці, що сполучає Рим з містом Вітербо, біля станції Ла Челса, на північ від італійської столиці.

У момент зіткнення один із потягів перебував на станції, а інший, що рухався цією ж залізничною колією, врізався в нього на повному ходу. За попередніми даними, ніхто з пасажирів серйозно не постраждав. Постраждалих доправили до шпиталю.
Останній вагон потягу перевернувся, нахилившись приблизно на 45°. Легкі пошкодження отримав також перший вагон поїзда.

"Це дуже жахлива трагедія", - кажуть родичі поранених, що зібрались у шпиталі Сан-П"єтро. "У цьому потязі була моя наречена", каже один з чоловіків у шпиталі, "Він зупинився на станції, бо мав якісь проблеми з дверима. І тут раптом усі відчули сильний поштовх, коли другий поїзд, що не зупинявся на станції, зіткнувся з ним. Як же це можливо, що у 2010 році досі немає знаку, який би попереджав, що там уже стоїть поїзд?! Мені зателефонували о сьомій, коли я вже збирався на роботу, і я дуже перехвилювався".
У даний час на місці події працюють п"ять бригад пожежників і співробітників Служби цивільної оборони. Сюди ж прибули представники правоохоронних органів. Представник служби місцевого транспорту Адальберто Бертуччі, каже, що його відомство збирається покращити умови безпеки для пасажирів. "Проведемо внутрішнє розслідування цього інциденту", - зазначив він.

12 квітня на півночі Італії в результаті сходження потягу з рейок загинули дев"ять людей, близько 30 отримали поранення.
Gazeta.ua за матеріалами La Repubblica

Зараз ви читаєте новину «В аварії потягів поблизу Риму постраждали 50 людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути