Ексклюзиви
субота, 20 травня 2006 13:18

В Англії розкрили секту сексуальних рабинь

В Англії розкрили секту сексуальних рабинь

Існування культу, який проповідує сексуальне рабство, виявили поліцейські міста Дарлінгтон в англійському графстві Дарем.

Розслідування почалося після того, як у поліцію надійшло повідомлення про те, що група людей нібито утримує громадянку Канади, 29 років, проти її волі. Після рейду поліцейських існування секти підтвердилося. .

Керівник секти Лі Томсон розповів, що ця жінка, як й інші, перебуває у секті добровільно. І все, що з нею відбувається, її повністю влаштовує.

Члени секти дотримуються ідей саги письменника-фантаста Джона Норманна. В його книгах зображене суспільство, в якому головна роль належить чоловікам, а жінки повинні їм підкорятися.

Члени секти стверджують, що канадка, дізналася про існування цієї британської секти в Інтернеті і вирішила приєднатися.

Потім вона подзвонила і розповіла про секту своїй подрузі зі Сполучених Штатів Америки. А та, у свою чергу, подзвонила до поліції. Вона розказала поліції, що її приятелька хотіла б повернутися, але не може, тому що спалила власний паспорт і квиток у зворотному напрямі.

Коли поліція прибула на місце, вона не знайшла жодного доказу скоєння злочину.

Також поліція розслідувала твердження про те, що ніби-то батько залучає свого сина, якому 18 років, у діяльність секти. Однак з"ясувалося, що юнак робить це добровільно.

Томсон розказав, що є "майстром" і тренує "рабинь". Він також додав, що жінок у секті змушують робити абсолютно все "безпечно і добровільно", нібито це секс, прибирання або приготування їжі.

- Усе основане на тому, що деякі жінки мають бажання прислужувати, - поділився досвідом він. - Більшість вважає, що це стосується виключно сексу, але насправді, кожна їхня дія робиться для того, щоб догодити майстру , - каже Томсон.

За його словами, на північному сході Англії нараховується приблизно 350 послідовників цієї секти. І вони регулярно зустрічаються у клубах і пабах, повідомляє BBC

Зараз ви читаєте новину «В Англії розкрили секту сексуальних рабинь ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути