субота, 09 серпня 2008 16:45

В американському штаті Джорджія шукають російські танки

Деякі жителі штату Джорджія були налякані повідомленнями про вхід російських військ на територію Грузії. Так, на сайті Yahoo! Answers з"явився питання від стурбованого користувача під псевдонімом Jessica B.

"Я живу в Джорджії і не бачу ніде росіян. Не чутно ні звуку, але говорять, що вони ввели танки. Мені варто турбуватися?" - написав користувач на Yahoo! Answers. Менш ніж за добу їй відповіли півтори сотні чоловік.

Одні користувачі пояснюють їй, що назви штату Джорджія і республіки Грузія англійською пишуться однаково, інші ставлять під сумнів її інтелектуальні здібності. Не всі відповідають на питання серйозно. "Росіяни уміють ховатися як ніндзя. Можливо, вони у вас на кухні. Здайтеся, і вони вас пощадять", - відповів користувач lowflyingmule.

Достовірність акаунта користувача ставлять під сумнів, оскільки це її перше питання після реєстрації. Проте, багато з тих, які відповіли їй сприйняли його серйозно. Питання Jessica B викликало хвилю пародій і наслідувань в американських блогах і соціальних мережах, повідомляє Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «В американському штаті Джорджія шукають російські танки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути