понеділок, 21 червня 2010 09:34

В африканських джунглях загубився літак з багатими австралійцями

В африканських джунглях загубився літак з багатими австралійцями

Літак з австралійськими бізнесменами зник безвісти на шляху з Камеруну в Демократичну Республіку Конго. На його борту знаходилися 11 осіб, включно з шістьома членами керівництва австралійської гірничодобувної компанії Sundance Resources.

Незабаром, через настання ночі рятувальники змушені були відкласти пошуки літака. За словами конголезького полковника Помфілі Аколі-Авайа, пошукові роботи ведуться безпосередньо в непрохідних джунглях, тому що-небудь робити в нічний час безглуздо. "З першими променями сонця ми відновимо пошуки", - підкреслив полковник.

Зафрахтований літак віз шістьох австралійців, двох французів, американця і двох британців. Майже всі вони є представниками міжнародної гірничодобувної компанії Sundance Resources Limited, її штаб-квартира розташована в Західній Австралії.

Серед пасажирів літака, що впав у густих джунглях в суботу, також був один із найбагатших бізнесменів Австралії - Кен Телбот.

Двомоторний турбогвинтовий літак CASA C-212 зник з радарів авіадиспетчерів під час перельоту з камерунської столиці Яунде в місто Янгаду, розташоване на північному заході Конго-Браззавіль.

Президент Камеруну Поль Бійя створив кризовий штаб, який займається координацією пошуково-рятувальних робіт.

ІТАР-ТАСС

Зараз ви читаєте новину «В африканських джунглях загубився літак з багатими австралійцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути