пʼятниця, 21 травня 2010 18:26

В афганських горах знайшли тіла жертв авіакатастрофи Ан-24

В афганських горах знайшли тіла жертв авіакатастрофи Ан-24

П'ятнадцять тіл жертв авіакатастрофи пасажирського Ан-24, що сталася у понеділок, знайшли в п'ятницю афганські та іноземні пілоти, які проводили пошук усіх фрагментів літака, що розбився.

Як повідомила журналістам депутат нижньої палати афганського парламенту Фатіма Азіз, тіла знайдені в горах повіту Горбанд провінції Парван. За її словами, уламки літака розкидані по гірській системі Гіндукуш.

Раніше Міноборони Афганістану повідомляло про виявлення уламків літака в повіті Шакар Дара провінції Кабул. Це дає підстави вважати, що літак фактично "розкидало" по горам і пошук жертв катастрофи буде важким.

За даними представників авіакомпанії Pamir airways, якій належав літак, знайдені також і "чорні ящики" Ан-24, що розбився. Передбачається, що тіла першої виявленої групи жертв авіакатастрофи будуть доставлені вертольотами до Кабула вже увечері в п'ятницю.

Літак Ан-24, на борту якого перебували, разом з членами екіпажу, 44 людини, 17 травня здійснював політ з провінції Кундуз до Кабула.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «В афганських горах знайшли тіла жертв авіакатастрофи Ан-24». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути