середа, 13 січня 2010 17:01

В Африці акула розміром з динозавра зжерла туриста

В Африці акула розміром з динозавра зжерла туриста

На одному з пляжів біля міста. Кейптаун (ПАР) велетенська біла акула утягнула в море та зжерла 37-річного зімбабвійця Ллойда Скіннера. Від нещасного залишилися лише окуляри і темна пляма крові на воді, пише The Guardian.

"Ми щойно бачили, як гігантська акула з"їла людину прямо перед нашим будинком. Це була велетенська акула! Розміром з динозавра!", - експресивно розповів один з свідків.

Загиблий зімбабвієць перед нападом плавав на відстані 100 метрів від берега, коли його схопила акула. Свідки розповідають, що та двічі накидалася на туриста, поки не утягла його на глибину.

"Акула була більшою за мікроавтобус. Спочатку я бачив лише чорну тінь на воді, а потім здоровезні щелепи схопили чоловіка і зникли", - розповів один з свідків.

Британський турист Філліс МакКартайн під час події плавав лише в 15 метрах. Він бачив, як акула майже цілком заковтнула чоловіка а море "було повно крові".

За інформацією рятувальників, небіжчик приїхав в місто, щоб відвідати весілля дочки його друга. Рятувальники продовжують пошуки акули і тіла туриста, однак надії знайти хоча б частину тіла у них майже немає.

Всі пляжі на узбережжі були терміново закриті, однак деякі туристи знехтували попередженнями і ризикнули увійти у воду. Рятувальники попросили їх вибратися на берег.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Африці акула розміром з динозавра зжерла туриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути