Ексклюзиви
понеділок, 21 грудня 2009 10:44

У 32-річному віці померла відома актриса Бріттані Мерфі

Американська актриса Бріттані Мерфі, відома за фільмами "Безтолкові" і "8 миля", померла вчора у Лос-Анджелесі, повідомляє Associated Press. Їй було 32 роки.

Смерть настала о 10-й ранку за місцевим часом під час перебування актриси у місцевій лікарні. До шпиталю Брітані відвезли з її дому на Hollywood Hills за дві години до смерті, після дзвінка її чоловіка - сценариста Саймона Монджака.

Причини смерті встановлюються. На даний момент відомо лише, що Бріттані знепритомніла у ванній, після чого її чоловік зателефонував у швидку. Попередньо лікарі сходяться на думці, що смерть настала з природних причин - через серцевий напад.

Поліція Лос-Анджелеса почала розслідування за фактом смерті Мерфі.

"Вона просто була талановитою. І я її дуже любив" - все, що зміг сказати пресі її чоловік.

Мерфі народилася 10 листопада 1977 року в Атланті, росла в Нью Джерсі, а пізніше, щоб продовжувати зніматись переїхала зі своєю матір"ю до Лос-Анджелесу.

Її кар"єра розпочалась на початку 90-х з маленьких ролей в телесеріалах, рекламах і фільмах. Найбільш відома за фільмами "Перерване життя", "Безтолкові " і "8 миля."

Останнім часом Бріттані з"являлась на екранах рідше. Проте в цей час вона озвучила багато ролей у мультфільмах, в тому числі Луан Платтер в "Королі Пагорбів" і пінгвіна Глорію у "Роби ноги!".

Актриса повинна була з"явитися у фільмі Сільвестра Сталлоне "Смертники", що мав вийти на широкий екран наступного року.

Колись Мерфі зустрічалась з Аштоном Катчером, який був її партнером у зйомкам фільму "Щойно одружені". У неділю вранці Катчер у Твіттері написав повідомлення про смерть Мерфі: "Сьогодні світ втратив маленький шматочок сонця. Моє глибоке співчуття сім"ї Бріттані, її чоловікові і її прекрасній матері Шарон".

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У 32-річному віці померла відома актриса Бріттані Мерфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути