субота, 27 грудня 2008 11:48

Усі, хто загинув в Євпаторії, загинули одразу при вибуху

Міністр України з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра заявляє, що 27 чоловік, знайдених під завалами будинку в Євпаторії, загинули від вибуху, а не в результаті переохолодження.

Про це В. Шандра повідомив сьогодні під час позачергового засідання уряду.

"У нас є дані судмедекспертизи, є висновки, що всі ці 27 громадян загинули в результаті вибуху. Ніхто не загинув в результаті переохолодження або якихось інших травм. Тобто, кого можна було врятувати, всіх врятували", - сказав В.Шандра.

Міністр нагадав, що в результаті аварійно-рятувальних робіт було врятовано 21 людину, зокрема двох дітей.

"Я вважаю, і експерти погоджуються, що була проведена дійсно колосальна робота. Для порівняння скажу, що в Дніпропетровську аналогічний завал розбирали два тижні. А в Євпаторії практично за добу було розчищено майданчик, і на 18.00 26 грудня було завершено розбирання завалів повністю", - зазначив В.Шандра.

Як повідомлялося вибух у п`ятиповерховому будинку N67 по вулиці Некрасова в Євпаторії стався 24 грудня о 21.45. Зруйновано перший і другий під`їзди будинку. В результаті трагедії загинули 27 чоловік. Врятовано 21 людину, з них п"ятеро перебувають в лікарнях.

Прокуратура Криму порушила кримінальну справу за статтею 196 Кримінального кодексу України. У Генеральній прокуратурі не виключають, що після встановлення причин і обставин трагедії справа може бути перекваліфікована на іншу статтю, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Усі, хто загинув в Євпаторії, загинули одразу при вибуху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути