пʼятниця, 02 грудня 2011 22:21

Усі фанати ФК "Карпати" приходитимуть на "Арену Львів" у вишиванках

Усі фанати ФК "Карпати" приходитимуть на "Арену Львів" у вишиванках

Громадська організація "Завжди вірні" запроваджує нову традицію на новому стадіоні у Львові: керівники організації закликають усіх уболівальників "Карпат" приходити на матчі у вишиванках.

Нову традицію почнуть впроваджувати уже з першої гри "зелено-білих" на "Арені Львів". Незалежно від погоди під верхнім одягом обов'язково треба мати вишиванку. У холодну погоду вишиванка має бути під курткою, проте під час виконання державного гімну усі скидатимуть куртки та стоятимуть у народному однострої.

Вийти на контакт із керівництвом громадської організації "Завжди вірні" не вдалося. Проте нову традицію прокоментував один з фанатів Карпат Остап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фани "Карпат" не забули сказати "Спасибо жителям Донбасса..."

"На стадіоні в останній час відбувається багато незрозумілих речей, - розповів 19-річний фанат. – Уболівальникам забороняють вигукувати кричали, які кричали багато років. Забороняють вивішувати деякі націоналістичні банери. Наприклад, були проблеми з вивішуванням банеру "Футбол без пива – це здоров'я". І таким чином керівники фанів намагаються дати подачку, ніби "ось вам вишиванки і будьте раді".

У день матчу між ФК "Карпати" та ФК "Динамо", коли "Карпати" вперше зіграють на новій арені, фанати планують влаштувати марш. Збиратися фанати будуть біля торгово-розважального центру "Кінг крос Леополіс", звідти вирушать на стадіон.

Зараз ви читаєте новину «Усі фанати ФК "Карпати" приходитимуть на "Арену Львів" у вишиванках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути