четвер, 30 квітня 2009 10:47

Ющенко втрачає останній шанс на звільнення Черновецького

Ющенко втрачає останній шанс на звільнення Черновецького

Сьогодні закінчується термін, який дав Блок Кличка Президентові України Віктору Ющенку на відставку мера Києва Леоніда Черновецького.

"Від імені територіальної громади міста Києва ми вимагаємо від Прем"єр-міністра України внести подання Президенту України про звільнення Леоніда Черновецького з посади голови Київської міської державної адміністрації. Вимагаємо від Президента України в термін до 30 квітня 2009 року звільнити Леоніда Черновецького з посади голови Київської міський державної адміністрації", - відзначали партійці. 

У Блоці також наголошували, столиця України опинилася у ситуації, в якій не була з часів Великої Вітчизняної війни: "Інфраструктура міста у глибокому колапсі, про що свідчить ситуація у житлово-комунальній сфері, екології, транспорті і соціальній сфері. У той час, коли місту необхідні ефективні і динамічні антикризові дії, Київський міський голова і Київська міська державна адміністрація не забезпечують виконання управлінських функцій в місті Києві через свій непрофесіоналізм і безвідповідальність. Замість цього ми бачимо підхід Леоніда Черновецького, який розглядає місто виключно як власний бізнес і спосіб отримання прибутків з усіх сфер міського господарства: бюджет, земля, власність, медицина, освіта, кладовища".

Більше того, на думку партійців, завдяки діям міського голови Київ і вся Україна стають посміховищем на світовій арені. "Розваливши соціальну сферу міста, Київський міський голова співає вчителям, медикам і пенсіонерам пісні. Зруйнувавши малий і середній бізнес, мер випускає книгу з порадами, як стати мільйонером. На докори в неадекватності управлінських рішень - дає прес-конференцію у нижній білизні", - додали вони.

Нагадаємо, раніше Голова Секретаріату Президента України Віктор Балога заявив, що на сьогодні існують всі передумови і юридичні основи для того, щоб робота КМДА була розглянута на спеціальному засіданні Кабінету Міністрів України. За підсумками цього засідання, вважає він, Кабмін міг би внести Президенту відповідні пропозиції, в тому числі і кадрові - зокрема, подання про звільнення Л.Черновецького з посади. "Одним з них може бути подання на звільнення Л.Черновецького з посади голови КМДА. Думаю, глава держави уважно прислухається до такої рекомендації", - відмічав В.Балога.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Ющенко втрачає останній шанс на звільнення Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути