четвер, 07 травня 2009 10:16

Ющенко доручив взяти за шкуру винних у дніпропетровській трагедії

Ющенко доручив взяти за шкуру винних у дніпропетровській трагедії
Президент України Віктор Ющенко висловив співчуття сім"ям загиблих і постраждалим внаслідок трагедії у Дніпропетровську, повідомляє прес-служба глави держави.

У зв"язку з трагічними наслідками пожежі, що сталася у Дніпропетровську в залі ігрових автоматів, Ющенко висловив глибоке співчуття сім"ям загиблих і постраждалим та запропонував прем"єр-міністру України невідкладно створити урядову комісію для з"ясування причин цієї трагедії та організації перевірки дотримання вимог законодавства щодо функціонування подібних закладів в Україні.

Одночасно глава держави дав доручення генеральному прокурору України щодо проведення ретельного розслідування та притягнення до відповідальності винних, а також зобов"язав голову Дніпропетровської облдержадміністрації надати всю необхідну допомогу родинам загиблих та постраждалим, повідомляє РБК-Україна.


У Дніпропетровську в ночі в залі гральних автоматів пролунав вибух, унаслідок чого загинули дев"ятеро людей, ще 11 госпіталізовано. Oдин із госпіталізованих помер у лікарні, ще один вийшов з коми, і таким чином внаслідок пожежі загинули десять людей, ще 10 – госпіталізовані.

Вибух стався о 0.45 у залі гральних автоматів ТОВ "Метро-Джек-Пот", розташованому на першому поверсі п"ятиповерхового будинку на пр. Гагаріна, 127.

Осередок займання розташовувався з внутрішнього боку біля входу до зали. Охоронці спробували вогнегасниками згасити вогонь, проте їдкий дим не дав змоги цього зробити. Дим розповсюджувався дуже швидко, відвідувачі та дві дівчини - працівниці зали, не встигнувши вибігти з приміщення, задихнулися.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко доручив взяти за шкуру винних у дніпропетровській трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути