Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2018 22:10

Юрію Боровому потрібно терміново купити протез для можливості пересуватися
3

Юрію Боровому терміново потрібно купити б/у протез
Юрію Боровому терміново потрібно купити б/у протез
Юрію Боровому терміново потрібно купити б/у протез

24-річний Юрій Боровий втратив ліву ногу після автомобільної аварії. Йому терміново потрібен б/у протез, який дасть змогу більш функціонально пересуватися та почувати себе повноцінною людиною. На придбання протеза не вистачає 80 тис грн.

Юрій Боровий родом із села Гутянське Малинського району Житомирської області. Працює системним адміністратором у місті Малин. Аварія сталася у 2009 році, під час якої збили Юрія з товаришем. Лікарям не вдалося врятувати ногу.

"Ми з другом йшли по вулиці. Машина вискочила на тротуар і збила друга насмерть, а мене скалічила. Я втратив ліву ногу. Після того довго лікувався. Лікарі говорили, що складно було знайти дренажні трубки, збирали ногу по шматках. Перший місяць навіть не вірилося, здавалось, що дурний сон. Друзі допомогли впоратися, не залишали самого вдома. Перші місяці не виходив нікуди. Розумів, що деякі елементарні речі робити не можу. Довелося знову вчитися ходити, підніматися сходами, їздити на велосипеді. Це було не просто, бо протез різав і натирав ногу. День походиш, а тиждень потім не можеш нічого," - розповідає Юрій.

Потрібно змінювати протез через півтора-два роки, бо зношується. Якщо додається вага, то стає незручно ходити, натирає, нога провалюється всередину протезу.

Юрій Живе на орендованій квартирі. Самотужки зібрати кошти на протез не зможе. Друзі та родичі просять підтримати його.

Протез, який видає держава відноситься до першого рівня активності можливість пересування в обмеженому просторі. Пацієнт пересувається на короткі відстані в межах квартири або будинку за допомогою ходунків чи милиць. Ні про які сходинки чи нерівності мова йти не може, так як його конструкція не призначена для тривалої та активногї ходьби.

Юрій просить допомоги для здійснення мрії придбання б\у протеза.

Тел.. 097 468 12 42

Картка банку 5168 7573 5654 1575 Боровий Юрій Миколайович

Зараз ви читаєте новину «Юрію Боровому потрібно терміново купити протез для можливості пересуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути