вівторок, 01 грудня 2009 13:40

Юнак закатував 90-річну жінку праскою і задушив електродротом

Юнак закатував 90-річну жінку праскою і задушив електродротом

У селі Висока Гребля на Вінниччині 23-річний юнак закатував літню жінку розпеченою праскою, а потім задушив її електродротом.

Тіло 90-річної пенсіонерки у її власному будинку знайшла соціальний працівник, яка навідувалась до бабусі майже кожного дня.

Після оперативного розслідування, правоохоронці встановили причетність до скоєння злочину 23-річного непрацюючого жителя сусіднього села Андріяшівка.

За даними прес-служби МВС, підозрюваного було затримано в районному центрі, Крижополі, коли він з особистими речами намагався виїхати в Одеську область до своїх приятелів.

Хлопець зізнався у вбивстві. За його словами, ранком того дня він проник в оселю бабусі та вимагав в неї гроші, застосувавши при цьому фізичну силу.

Старенька відмовлялась віддати останні заощадження, тоді він почав її катувати за допомогою розпеченої праски. Не досягнувши своєї мети й після цього, зловмисник електродротом від праски задушив жінку. Потім він обшукав все скрізь в хаті, знайшов 135 гривень та зник з місця злочину.

В місцевому магазині зловмисник купив за ці гроші продукти та пригостив когось із знайомих пивом.

За фактом злочину порушено кримінальну справу за статтею "навмисне вбивство". Підозрюваний перебуває під арештом в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 15 років тюрми або довічне ув"язнення.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Юнак закатував 90-річну жінку праскою і задушив електродротом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути