середа, 15 вересня 2021 11:34

"Благаю про допомогу, бо самій не під силу" - на реабілітацію студента з ДЦП потрібні кошти
3

19-річний Євгеній Карасюк з Яготина на Київщині лікує ДЦП. Потрібна реабілітація в центрі "Вернигора". Вартість 21-денного курсу становить приблизно 105 тис. грн.

"Євген народився здоровим. У 4 місяці йому зробили щеплення. А в 10 місяців виявили кісту головного мозку правої тім'яно-потиличної ділянки. Прооперували в інституті нейрохірургії. Але наслідком кісти став тетрапарез. Почалася симптоматична епілепсія, бронхіальна астма, хронічний бронхіт. Знову операція. Підрізали м'язи на ногах. Два місяці в гіпсі. 2018 року оперували ліву руку", - розповіла матір Оксана Сахон.

На реабілітацію Євгенію потрібно зібрати 105 тис. грн.
Фото: Надала Оксана Сахон
На реабілітацію Євгенію потрібно зібрати 105 тис. грн.
На реабілітацію Євгенію потрібно зібрати 105 тис. грн.

Євгенію потрібна реабілітація хоча б двічі на рік.

"Син пройшов 33 курси реабілітації в Трускавці, Одесі й Києві. У липні цього року був на лікуванні в центрі "Вернигора". Після цього маємо великі досягнення. Євген цілеспрямований. Щодня займається на тренажерах. На реабілітації, попри біль у лівій руці, навчився плавати. Навчився ходити сходами, чергуючи ногами. Хода стала плавнішою та впевненішою. Він студент п'ятого курсу Міжрегіональної академії управління праці. Добрий. І це відчувають собаки. Коли гуляє на вулиці, збігаються до нього. У листопаді синові потрібно проходити реабілітацію в центрі "Вернигора". За 21 день маємо заплатити майже 105 тисяч гривень. 10 років тому трагічно загинув чоловік. Тому звертаюся до небайдужих людей і мільйон разів прошу вибачення за це прохання. Благаю про допомогу, бо мені не під силу зібрати таку суму. Я щиро дякую та низько вклоняюся кожному за підтримку й розуміння", - додала Сахон.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4991 5310 3641 (Сахон Оксана Миколаївна).

Зараз ви читаєте новину «"Благаю про допомогу, бо самій не під силу" - на реабілітацію студента з ДЦП потрібні кошти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути