середа, 21 листопада 2012 20:37

Ультраси "Динамо" обіцяють масові акції на підтримку Павліченків 25 листопада

Ультраси "Динамо" обіцяють масові акції на підтримку Павліченків 25 листопада
Збір усіх учасників акції відбудеться в столиці 25 листопада о 14.00 у парку імені Т. Г. Шевченка. Фото: uk.wikipedia.org

Фанати футбольного клубу "Динамо" планують масову акцію протесту 25 листопада. Вимагають звільнити засуджених за вбивство Дмитра Павліченка та його сина Сергія.

Павліченків звинуватили у вбивстві столичного судді Сергія Зубкова торік у березні. Суд постановив покарання - Дмитро отримав довічне ув'язнення, а Сергій - 13 років тюрми.

"Ми вдячні всім тим, хто підтримав родину Павліченків. Усім тим, хто незважаючи на історію стосунків між нашими рухами, взяв участь в акції, вивісивши банер на своїх секторах", - кажуть ультраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбольні фани готують масштабну акцію протесту на захист засуджених Павліченків

Нагадаємо, суддю Шевченківського районного суду Сергія Зубкова знайшли мертвим у під'їзді свого будинку 22 березня 2010 року. За два місяці міліціонери затримали киянина Дмитра Павліченка і його сина Сергія. Основною версією обвинувачення міліціонери назвали помсту родини Павліченків судді за вердикт про виселення сім'ї з квартири. У кінці 2010 року суддя Зубков постановив зруйнувати прибудову в квартирі Павліченків на вулиці Богдана Хмельницького, а сім'ю виселити.

"Ми закликаємо всіх небайдужих патріотів своєї країни, незалежно від їхніх клубних уподобань, до участі в акції, яка відбудеться в місті Києві 25 листопада. Для нас важлива підтримка кожної людини з іншого міста чи руху, яка вирішить цей день провести не зі своєю родиною чи друзями, а в нашій спільній боротьбі за справедливість. Боротьбі за декілька людських доль, яких система зробила винними без будь-яких вагомих доказів", - йдеться у повідомленні.

Збір усіх учасників акції відбудеться в столиці 25 листопада о 14.00 у парку імені Т. Г. Шевченка.

Зараз ви читаєте новину «Ультраси "Динамо" обіцяють масові акції на підтримку Павліченків 25 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути