середа, 16 квітня 2008 09:22

Юлія Началова знялася голою в журналі Maxim (ФОТО)

Співачка Юлія Началова погодилася взяти участь в еротичній фотосесії для чоловічого журналу Maxim

У грудні 2006 року дружина відомого футболіста Євгенія Алдоніна народила дочку Вєрочку. За час, що пройшов з моменту появи дівчинки на світ, Юля привела себе в порядок, і її фігура стала навіть краща, ніж до пологів, а бюст виглядає не гірше, ніж у Памели Андерсон, пише КП.

"Спочатку я відчувала себе не в своїй тарілці, - розповідає 27-річна Юля. - Було ніяково, тому що я ніколи не знімалася у такому вигляді. Коли я побачила всі фотографії, то була приємно здивована. Це було дуже красиво. Чоловік був в захопленні від моїх фотографій. І якщо раніше я відмовлялася від подібних зйомок, то тепер уже думатиму".

Юлія Началова народилася 31 січня 1981 року у Воронежі, в сім"ї професійних музикантів. З дворічного віку почала займатися вокалом. У п"ять років перший раз вийшла на сцену Воронежської філармонії. На початку 90-х років стала лауреатом телевізійного конкурсу "Уранішня зірка"; вела передачу для дітей "Там-там новини".

У 1995 році випустила перший музичний альбом "Ах, школа, школа". Отримала Гран-прі на міжнародному вокальному конкурсі BigApple-95. Юлія Началова неодноразово представляла Росію на міжнародних музичних фестивалях, пише "Комсомольська правда".

Зараз ви читаєте новину «Юлія Началова знялася голою в журналі Maxim (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути