пʼятниця, 28 травня 2021 11:41

Укрзалізниця запускає нові маршрути до Азовського моря

Укрзалізниця продовжує призначати нові маршрути до моря з різних регіонів України. Потяги з Кривого Рогу, Дніпра та Івано-Франківська курсуватимуть до Генічеська.

З 3 червня курсуватиме потяг №204/190 Кривий Ріг, Дніпро - Генічеськ, повідомляє пресслужба Укрзалізниці. Він рушатиме з Кривого Рогу непарними числами о 18:50, проходитиме через Нікополь, Запоріжжя, Мелітополь і Новоолексіївку. До узбережжя прибуватиме о 03:40.

"У зворотному напрямку потяг №189/203 курсуватиме з 6 червня. Він вирушатиме з Генічеська о 22:57 і прибуватиме до кінцевої зупинки о 07:43", - ідеться в повідомленні.

З 5 червня почне курсувати також потяг №231/232 Івано-Франківськ - Генічеськ, який відправлятиметься з Івано-Франківська по непарних числах о 14:42. Прибуватиме до Генічеська о 17:50 наступного дня. У зворотному напрямку парними числами поїзд вирушатиме з Генічеська об 11:20. Прибуватиме до Івано-Франківська о 13:08 наступного дня. Проходитиме через Новоолексіївку, Мелітополь, Запоріжжя, Дніпро, Козятин, Шепетівку та Львів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця з'єднає одразу три туристичні регіони

Автор: Укрзалізниця
 

Укрзалізниця розпочала продаж квитків на пасажирські поїзди в Угорщину й Австрію. Зокрема, продавати проїзні документи почали на міжнародні потяги за напрямками Чоп - Захонь і безпересадкові вагони з Києва у Відень.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця запускає нові маршрути до Азовського моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути