вівторок, 02 червня 2020 10:59

"Укрпошта" більше не зберігатиме безкоштовно посилки

"Укрпошта" більше не зберігатиме безкоштовно посилки
Всі відділення Укрпошти по всій Україні відновили свою роботу за звичним графіком. "Укрпошта" в Києві. Фото – Ігор Гончаренко

З 1 червня відділення Укрпошти по всій Україні відновили свою роботу за звичним докоронавірусним графіком. Укрпошта повідомила, що 3 червня буде скасоване безкоштовне зберігання посилок, яке компанія запровадила у березні через карантин.

"Послуги з переадресації та зберігання поштових відправлень залишаються безкоштовними до 3 червня, надалі розраховуватимуться за стандартним тарифом. Усі рекомендовані відправлення листоноші вручатимуть особисто. Також відновлена плата за доставку грошових переказів "З картки додому", - сказано в повідомленні "Укрпошти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта може стати банком

При цьому компанія зберегла можливість обслуговування вдома через листонош: йдеться про можливість і надалі отримати через поштарів пенсію та соціальні виплати, сплатити комунальні платежі, замовити ліки, оформити передплату, отримати поштовий переказ "З картки додому", замовити продукти та інші товари широкого вжитку, купити товари з інтернет-магазинів. Укрпошта продовжує безкоштовно доставляти ліки по всій Україні.

На Укрпошті планують дозволили надавати фінансові послуги, фактично стати українським "поштовим" банком. За відповідний законопроєкт у першому читанні депутати проголосували 19 травня.

Зараз ви читаєте новину «"Укрпошта" більше не зберігатиме безкоштовно посилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути