Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2007 17:03

"Українсько-Середземноморським авіалініям" заборонили літати в Європу

Європейська комісія схвалила нові зміни до "чорного списку" авіакомпаній, яким заборонено здійснювати польоти до Європи.

У Брюсселі, до переліку "заборонених компаній", зокрема, включено українську авіакомпанію "Українсько-Середземноморські авіалінії" та іранську "Mahan Air".

"Останні зміни ще раз демонструють, що "чорний список" є динамічним інструментом, якій Комісія використовує в міру необхідності", - заявив з цього приводу віце-президент Єврокомісії, відповідальний за питання транспорту, Жак Барро.

Вперше "чорний список" авіакомпаній був створений у березні 2006 року. З того часу Єврокомісія вже вп"яте переглянула його.

Компанія "Українсько-Середземноморські авіалінії" створена в 1998 році. У 2005 році вона здійснила перевезення 450 тисяч пасажирів. 60% рейсів були чартерними, 40% - регулярними. Перевезення здійснюються літаками А-320, DC-9, ТУ-134 VIP, AN-24.

4 липня Єврокомісія додала до "чорного списку" українську компанію Volare Aviation Enterprise, що займається вантажними авіаперевезеннями, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Українсько-Середземноморським авіалініям" заборонили літати в Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути