четвер, 11 серпня 2022 07:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські воїни рішуче придушили ворожий наступ на півдні

Українські воїни рішуче придушили ворожий наступ на півдні
Росіяни намагалися наступати біля Павлівки. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Південнобузькому напрямку російський ворог зосереджує основні зусилля на утриманні займаних позицій і недопущенні просування українських військ.

Противник також веде на півдні інтенсивну розвідку безпілотниками, повідомили вранці 11 серпня у Генеральному штабі Збройних сил України.

"На Новопавлівському та Запорізькому напрямках відбувалися ворожі обстріли зі ствольної та реактивної артилерії, танків у районах населених пунктів Новомихайлівка, Мала Токмачка, Малинівка, Лук'янівське, Вугледар, Новоданилівка, Времівка, Білогір'я, Бурлацьке та Кушугум. Окупанти задіяли авіацію поблизу Новомихайлівки, Пречистівки і Золотої Ниви. Намагалися наступати біля Павлівки. Українські воїни рішуче придушили ці спроби", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вишикували носії ракет "Калібр" біля українських берегів

Ворог на півдні здійснював обстріли цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Миколаїв, Українка, Прибузьке, Лимани, Степова Долина, Благодатне, Веселий Кут, Кобзарці, Біла Криниця, Твердомедове та Осокорівка. Завдав авіаударів неподалік Андріївки, Новогригорівки, Білої Криниці, Мирного, Великого Артакового та Лозового.

Українські військові протягом бойового дня шість разів вдарили з авіації по ворогові на південному фронті. Наші захисники били вчора по командних пунктах і пунктах управління ворожих військ.

Бомбардувальники атакували два склади боєприпасів і ще один осередок техніки в Баштанському районі. У Миколаївському районі українські бійці збили безпілотний літальний апарат "Елерон-3".

Зараз ви читаєте новину «Українські воїни рішуче придушили ворожий наступ на півдні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути