середа, 26 березня 2008 12:50

Українські туроператори почали пропонувати гей-тури

В Україні відтепер в списку всіляких видів відпочинку можна знайти гей-тури - поїздки для вітчизняних представників сексменшинств. Цей вид турів охоплює найрізноманітніші напрямки: Україна, СНД, спекотні острови, холодну Скандинавію і Прибалтику, а також європейські Берлін, Амстердам, Париж. Це основні місця, де "нетрадиційники" з"їжджаються зі всього світу, щоб гарненько відпочити з коханим або просто знайти свою другу половинку. Влаштовує такий спецвідпочинок для геїв поки тільки один туроператор. Як стверджують турагентства, гей-тури користуються величезною популярністю - в рік укладають біля півсотні контрактів. Проте подібні подорожі, організовані турагентствами, виливаються, в порівнянні із звичайними турами, в два рази більшу суму.

"Ми надаємо парочкам можливість приділити якомога більше часу розвитку стосунків - відпочинок в гей-клубах, шоу трансвеститів, покупки в секс-шопах", - стверджує Ірина, менеджер компанії. "Вартість туру по Європі стартує від $2000. Гей-поїздка до Лондона дорожче $3000. Там просто рай для любителів гумового одягу, батогів, підвісних гойдалок і інших фетишів та аксесуарів", - стверджує співробітниця компанії.

ГЕЙ-КРИМ. Втім, українські гомосексуалісти скаржаться на дорожнечу розваг для меншин. "Чому ми повинні викладати гроші тільки за приставку "гей-" перед словом "тур"? Вигідно поїхати на гей-курорт в рамках звичайного туру, вони в два рази дешевші. До речі, популярністю серед геїв середнього достатку з СНД користується український Крим, а перш за все - Ялта, а також Сімеїз, який ще в 1979 році став літньою "гей-меккою" СРСР", - стверджує лідер гей-форуму України Святослав Шеремет. "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Українські туроператори почали пропонувати гей-тури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути