Ексклюзиви
середа, 15 червня 2016 16:20

Українські студенти отримали стипендії та гранти від діаспори

Українські студенти отримали стипендії та гранти від  діаспори
binderebe.ru

У Національному університеті "Острозька академія" відбулося вручення стипендій та грантів від української діаспори студентам та аспірантам вузу. Про це інформує "Експрес".

10 студентів отримали іменні стипендії Фонду імені Володимира Кузя "За здоровий спосіб життя" (Канада). 36 — отримали персональний грант Фонду імені Дарії Муцак-Ковальської та Михайла Ковальського (Канада). Грант призначається студентам бакалаврської або магістерської програми університету, які мають високе почуття національної гідності та патріотизму, ведуть і пропагують здоровий спосіб життя і відзначилися активною участю у громадському, суспільно-політичному житті та науковій діяльності університету. Близько 50 студентів, батьки яких перебувають у зоні АТО, отримали персональні ґранти Українсько-Американської громадської фундації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстаріший український магазин Нью-Йорка закривається

"Я щиро вдячний нашим грантодавцям за надану допомогу, бо в Острозькій академії вже дев'ятнадцять років поспіль студенти мають змогу отримувати фінансову підтримку від канадських меценатів. Варто зауважити, що для наших спудеїв така матеріальна підтримка — своєрідний приклад для наслідування. Оскільки я переконаний, що випускники Острозької академії неодмінно стануть заможними і впливовими людьми і у свій час зможуть особисто долучитися до меценатства і підтримати чиїсь починання та допомогти у складній ситуації", - розповів ректор Національного університету "Острозька академія" Ігор Пасічник.

Зараз ви читаєте новину «Українські студенти отримали стипендії та гранти від діаспори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути