понеділок, 05 серпня 2013 18:00

Українські хакери провчили зухвалих Bloodhound Gang

Українські хакери провчили зухвалих Bloodhound Gang
Фото: ntv.ru

Активісти українського руху Anonymous піддали DDoS-атаці сайт американської групи Bloodhound Gang. Про це хакери повідомили Фокус.ua.

"Поки українські політики відмовчуються, ми влаштували DDoS-атаку", - заявили активісти.

"Ми підтримуємо петицію глави СБУ Якименко Олександра про заборону в'їзду в Україну членів групи Bloodhound Gang ... Кілька днів про цей інцидент мовчали все: політики і громадські активісти. Ми вирішили діяти, DDоS завжди привертав увагу. Вважаємо, що повага державних святинь має бути в свідомості кожного українця. І такі випадки повинні зупинятися в зародку ", - повідомили хакери.

Вони підкреслили, що планують і далі здійснювати DDoS-атаки на сайт американської групи. Під час концерту в Києві 30 липня, бас-гітарист американської панк-групи Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф під час виступу в Києві, яке пройшло 30 липня, "помочився" на сцені на прапор України. 31 липня, під час виступу в одеському клубі, басист Bloodhound Gang розправив і підняв український прапор, викликавши схвалення публіки. Після цього він узяв російський прапор, і зі словами "Не розповідайте про це Путіну" засунув прапор спереду собі в штани, після чого витягнув ззаду і кинув у зал.

Як заявив музикант на прес-конференції, російський прапор на сцені опинився випадково. Наприкінці шоу гітарист захотів подарувати його публіці і зробив це таким образливим чином. Свою поведінку він пояснив тим, що в групі існує традиція: "Все, що йде зі сцени, йде через штани басиста".

Пізніше бас-гітарист групи Bloodhound Gang Евіл Джаред Хасселхофф приніс свої вибачення у зв'язку з інцидентом.

Зараз ви читаєте новину «Українські хакери провчили зухвалих Bloodhound Gang». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути