вівторок, 25 жовтня 2011 09:25

Українська медсестра Каддафі народила сина

Українська медсестра Каддафі народила сина

Екс-медсестра лівійського лідера Муаммара Каддафі, якого вбили 20 жовтня, Оксана Балинська, народила сина Луку. Вона повернулася на Україну в березні цього року, коли у Тріполі почалося повстання.

"Сина назвала Лукою, так захотів мій чоловік Даян. Він серб, ми познайомилися і жили разом в Лівії. Коли почалося повстання, я змушена була повернутися в Україну. Коли підійшов строк народжувати, до мене приїхав чоловік. Він хотів залишитися лише на два тижні. Але ситуація в Лівії погіршилася, і він не зміг повернутися. Тепер ми плануємо до кінця року жити в Україні, а потім Даян хоче перевезти мене із сином до себе в Сербію", - сказала Оксана Балинська.

Оксана попросила батьків не залучати її чоловіка до роботи на городі.

"Ми живемо у приватному будинку в селі, маємо корову, курей, теля, свиней. Даян шокований життям в Україні. Каже, чому ми не робимо дороги, по яких їздимо щодня. Чому ми допускаємо бюрократію та корупцію. Йому довелося оформлювати у нас машину, то він дивувався, навіщо стільки довідок збирати. Він не створений для домашньої роботи, не вміє ані картоплю копати, ані свиней годувати. Раз мама попросила його дати теляті їсти, то він листя хрону нарвав. Нічого не розуміє", — сміється Оксана.

Зараз ви читаєте новину «Українська медсестра Каддафі народила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути