Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2007 11:19

Українок везли до Москви різати салати, а перетворили в проституток

Прокуратура Криму направила до суду кримінальну справу щодо осіб, які, обіцяючи кримчанам роботу в Москві в цеху з виробництва корейських салатів, примушували їх займатися проституцією.

Як повідомили в прес-службі кримської прокуратури, впродовж 2003-2005 років обвинувачені "спокусили" високооплачуваною роботою в Москві семеро кримчанок, троє з них ще не досягли повноліття, а одна виховувала двоє малолітніх дітей.

"Відправитися різати салати до Москви примусила молодих жінок потреба, - зазначили в прокуратурі. - Про істинні цілі набору персоналу майбутні секс-рабині дізналися вже після прибуття до столиці Росії". Без паспортів, коштів для існування і під фізичним тиском кримчанкам довелося займатися проституцією.

Створення і функціонування такого "цеху" кваліфіковане за ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України (у редакції 2001 року) - як примушення і залучення до заняття проституцією, тобто надання сексуальних послуг за платню шляхом застосування насильства і погроз його застосування, обману, що здійснюється у відношенні неповнолітніх, організованою групою. Обвинувачення за даною статтею пред`явлене торговцю "живим товаром". Докази його вини в скоєні цього злочину, а також в незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч.2 ст. 332 КК України) скоро почне розглядати суд. Відносно двох співучасників обвинуваченого справа виділена в окреме провадження, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Українок везли до Москви різати салати, а перетворили в проституток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути