Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2024 12:13

Українців попередили про пік спеки - оновлений прогноз

10 липня є ймовірність дощів з грозами на північному сході України.

Це Полтавщина, Харківщина, Сумщина. Скоріше опади з'являться ввечері у середу, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у соцмережах.

"Найближчої ночі також локальні дощі можливі у західних областях. Ще трохи спасенних дощів може бути сьогодні пізно ввечері вздовж смуги Харківщина-Полтавщина-Дніпропетровщина-Херсонщина. Та й все. Домінуватиме все ж в більшості областей України суха спекотна погода", - написала вона.

Температура повітря 10 липня становитиме на заході та півночі +30...34°С. У центральних областях, у південній частині та на сході України прогнозують +33...37°С, місцями спека сягне +36...39°С.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики оновили прогноз на вівторок

У Києві 10 липня пануватиме суха спекотна погода з температурою повітря +30...33°С. Надалі спека посилиться. Триватиме довго. Пік спеки очікується 14-17 липня.

"Цінуємо те, що маємо хорошого коло себе, допомоги зараз потребують багато людей, озираємося, не даємо заганяти себе в безнадію, нам ще багато роботи на найкращий результат", - додала Діденко.

Рекордна спека останніми днями спричинила сотні смертей, а також численні лісові пожежі у Європі та Азії. У Сполучених Штатах Америки також фіксують аномально високі температури.

Зараз ви читаєте новину «Українців попередили про пік спеки - оновлений прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути