вівторок, 24 жовтня 2017 14:21

Українець розповів, як схуд на 86 кг за рік
5

Киянин Дмитро Ламза за рік схуд на 86 кг. Для цього чоловік відмовився від виробів з борошна, ковбаси і макаронів. Замість фізичних навантажень - танцював.

"Найважчий день, коли я відмовився від фаст-фуду. До нього я готувався довго. Я взяв традиційну свою тацю, як зараз пам'ятаю чек на 620 гривень, – 3-4 картоплі, 4-5 гамбургерів, 2 коли, 2 пачки кусочків, салат. В той момент відчуття, що я себе ненавиджу, прийшло до того, як я почав їсти. Я піднявся. Пішов до урни, сів. Довго не міг кинути, але таки кинув їжу в урну. Після того "дах зірвало". Раптово все заболіло, такий був стрес. Я хотів залізти в ту урну й дістати все. Як наркоман, в якого ломка від наркотиків", - пригадує Дмитро.

У той день поставив собі за мету схуднути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Через Порошенка я схуд на 17 кілограмів" - Саакашвілі

"Сидів біля холодильника, рвав на собі волосся, нігті кусав. Рятувала робота. Я знав, що піду туди і не буду про це думати", - каже Дмитро.

Чоловік почав готувати їжу самостійно. Робив салат без солі. Додавав соєвий соус.

"Найсмачніша страва зараз – тушковане куряче сердечко зі сметаною та соєвим соусом. Поставив за правило їсти салат разом зі шматком м'яса чи риби. Ще багато танцював. Заходжу в магазин, беру візок і танцюю. Стою на касі - танцюю. Навіть увів п'ятихвилинку для вчителів та учнів. З ними також танцюємо. За перший місяць схуд на 24 кілограми", - каже Дмитро.

Після схуднення Дмитро Ламза став директором київської школи №210. Зізнається, що в нього змінилося відношення до життя. Він перестав жаліти людей, як робив це раніше, і почав цінувати життя.

Зараз ви читаєте новину «Українець розповів, як схуд на 86 кг за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути