вівторок, 08 листопада 2022 14:50

На українців чекає потепління: синоптикиня назвала дату

На українців чекає потепління: синоптикиня назвала дату
Із наступного тижня прийде логічне листопадове похолодання. Фото: pixabay.com

Із завтрашнього дня в усій Україні потепліє. 9 листопада температура повітря становитиме +10...14°С, трохи нижче буде в східних областях, +7...10°С.

Південний антициклон організує суху, часто навіть сонячну, погоду в більшості наших областей, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Дощів у середу не буде, але очікуються тумани.

"Ще є час подумати й придумати, як краще утеплити себе й домівки будь-якими мудрими безпечними джерелами: від страшних штанів з начосом чи модніших флісових до якихось легендарних генераторів, на які скидаються, читаю в соцмережах, власники багатоквартирних будинків. А поки що в Україні вмощуються теплі листопадові дні. Скористайтеся", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну сунуть дощі й похолодання: оновлений прогноз

У Києві 9 листопада очікується потепління до +13°С. Дощів також не буде. Тепла погода ще потриває, а з наступного тижня настане логічне листопадове похолодання.

"Що більше хмарності, що менше зараз світлових днів, то ближче до 21 грудня, коли день почне трохи рухатися в бік збільшення", – додала Діденко.

Останній місяць цьогорічної осені в Україні буде переважно холодним. Початок листопада ще потішить теплом, але потім стрімко й відчутно похолодає, розказав народний синоптик Стас Щедрін.

До 6 листопада в більшості областей переважав "відносно теплий" характер погоди. Від 8–9 листопада та всю другу декаду місяця є велика ймовірність, що країну накриє відчутне похолодання. За винятком півдня. Подекуди навіть до "мінусів" у денний період.

Зараз ви читаєте новину «На українців чекає потепління: синоптикиня назвала дату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути