Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 09:18

Учені визначили, що можна вилікувати сексом

Учені ще раз довели, що секс корисний для здоров"я. Дослідники відзначають, що сприятливі результати будуть особливо помітні, якщо займатися цим щонайменше раз на тиждень. Учені відкрили вражаючу кількість лікувальних властивостей сексу, починаючи від продовження життя і закінчуючи болезаспокійливим ефектом, пише Newsweek.

Дослідження не показують, чи є оздоровчий ефект сексу наслідком самого статевого акту чи емоцій  людини під час інтимної близькості. Проте, секс надає якнайкраще впливає на фізичний стан людини. Особливо це стосується жінок. Учені приводять шість прикладів впливу сексу на здоров"ї людини:

1. Секс здатний вилікувати від грипу і простуди. Згідно дослідженням учених з Уїлкського університету в Пенсільванії, секс 1-2 рази на тиждень утричі підвищує рівень імуностимулюючих антитіл - імуноглобулінів А, які захищають організм від респіраторних вірусів.

2. Секс - кращий за кабінет косметолога. У ході дослідження в Единбурзькому королівському шпиталі група експертів розглядала людей різного віку через одностороннє дзеркало і визначала  їх вік. Учасники дослідження, що виглядали, на думку експертів, молодше на 7-12 років, в середньому займалися сексом 4 рази на  тиждень. Учені вважають, що саме регулярний секс допоміг їм виглядати молодше. Одна з причин - секс підвищує рівень естрогену в крові жінок, що робить їх волосся блискучим, а шкіру - еластичною.

3. Секс спалює калорії. Під час сексу спалюється більше 4 калорій за хвилину. За півгодини кохання можна витратити калорії, отримані від чотирьох шоколадних цукерок. Отже, секс є гарною альтернативою фітнесу.

4. Секс лікує мігрень. Для жінок головний біль є основною причиною зайнятися коханням, а не відмовлятися від цього. Підвищення рівня ендорфінів і кортикостероїдів у крові під час збудження і оргазму є прекрасним анальгетиком.

5. Секс стабілізує менструальний цикл. Ряд досліджень, проведених ендокринологами в Колумбійському і Стенфордському університетах, показали, що у жінок, які щотижня займаються сексом, цикл регулярніший, ніж у тих, що стримуються або займаються сексом час від часу. (Подібне дослідження показало, що навіть лесбійські пестощі благотворно впливають на менструальний цикл). Дослідники стверджують, що важливою є саме близькість, а не оргазм.

6. Секс може позбавити від неприємностей. Жінки використовують м"язи тазового дна, щоб стримувати сечу. З віком  доводиться докладати більше зусиль, щоб уникнути випадкового сечовипускання. Ті ж м"язи можна тренувати під час сексу - при цьому кращого способу просто не існує, повідомляє Newsland

Зараз ви читаєте новину «Учені визначили, що можна вилікувати сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути