понеділок, 16 липня 2007 14:34

Учасники конференції шаманів проведуть майстер-класи з ясновидіння

На Байкалі, на острові Ольхон (Іркутська область Росії), з 20 по 24 липня пройде п"ята міжнародна науково-практична конференція шаманів "Ольхон - сакральне серце Сибіру".

У роботі форуму візьмуть участь шамани з Бурятії, Агинського Бурятського автономного округу, області Іркутська і Китаю. Служителі стародавнього культу обговорять проблему збереження історико-культурних місць, відродження культурної самобутності бурять і інших народів, а також порятунку людей від стихій і катастроф.

22 липня на Ольхоні відбудеться Тайлаган - обряд поклоніння і пригощання Тринадцяти Верховних Божеств етнічної Бурятії. 23 липня пройдуть мастер-класси, показові виступи шаманів.

Учасники конференції планують обмінятися досвідом проведення своїх культових обрядів, обговорити специфіку лікування, проблеми яснобачення, а також провести обряд поклоніння духам, під час якого проситимуть у духів дарувати людям щастя і хороший урожай, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Учасники конференції шаманів проведуть майстер-класи з ясновидіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути