пʼятниця, 16 грудня 2011 10:45

Учасники благодійного турніру з більярду подарують дітям справжнє свято на День Святого Миколая

14 грудня 2011 року відбувся другий щорічний благодійний кубок Молодих регіонів з більярду. Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" організувала благодійний турнір до Дня Святого Миколая, аби зібрати кошти та подарувати дітям справжнє свято, повідомляє прес-служба ВМГО "Молоді регіони".

У більярдному клубі "Status" змагалися учасники, кожен із яких зробив внесок у фонд, аби допомогти дітям радісно відсвяткувати зимові свята. Змагання проходили за олімпійською системою. Цього року у турнірі взяли участь голова ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Андрій Пінчук; перший заступник голови ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Віктор Янукович; перший заступник голови ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Максим Луцький; заступник Голови ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Олександр Зац і багато інших.

В результаті акції вдалося зібрати 40 тисяч гривень.

Переможцем турніру став народний депутат Віктор Янукович, який виграв путівку на відпочинок у Греції та передав її фонду дитячого будинку у Фастові.

"Турнір пройшов у дружній атмосфері, хоча насправді за перемогу розгорілася запекла боротьба. Усі учасники показали високий рівень майстерності, проте на крок попереду виявився Віктор Вікторович і отримав заслужену перемогу", – вважає Андрій Пінчук.

"Благодійний турнір з більярду став вже доброю традицією для ВМГО "Молоді регіони". Це вже другий турнір. Ми у спортивній боротьбі гарно проводимо час і збираємо кошти для допомоги дітям. До зустрічі наступного року!", – розповів Віктор Янукович.

19 грудня 2011 року за допомогою цих коштів активісти ВМГО "Молоді регіони" привітають дітей, хворих на ДЦП, дітей-сиріт з усіх дитячих будинків міста Фастова Київської області та дітей з проблемних сімей. Об 11:00 350 дітей відвідають Фастівський драматичний театр. Вистава – це спеціальний подарунок до Дня Святого Миколая.

ВМГО "Молоді регіони" запрошує усіх небайдужих долучитися до акції та привітати дітей зі святом. Детальна інформація за телефоном: (050)317-75-77.

Зараз ви читаєте новину «Учасники благодійного турніру з більярду подарують дітям справжнє свято на День Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути