понеділок, 16 листопада 2009 18:00

U2 заплатять 35 тисяч євро за гучні виступи

U2 заплатять 35 тисяч євро за гучні виступи

На ірландську рок-групу U2 накладений штраф за дуже гучні виступи в Дубліні. Колективу належить заплатити в казну міста 35 тисяч євро.

Міська рада ірландської столиці, яка займалася розглядом скарг на U2, що надійшли від місцевих жителів після серії шоу групи в Дубліні в липні 2009 року, ухвалила, що колектив порушив правила організації масових заходів в цілому 12 разів.

Експертна комісія, зокрема, встановила, що U2 порушували тишу в Дубліні протягом 44 годин - саме стільки часу у команди техніків пішло на демонтаж сцени особливої конструкції, створеної спеціально для концертного туру групи "360 Degree Tour".

Проте місцеві жителі залишилися незадоволеними винесеною міською радою рішенням. На думку деяких дублінців, сума штрафу, накладеного на U2, не відповідає масштабам порушення.

"Це абсолютно дріб"язкове покарання", - заявила Пет Гейтс, голова альянсу жителів околиць стадіону Croke Park. Спочатку жителі столиці вимагали від U2 щонайменше 80 тисяч євро за порушення тиші.

Ані самі учасники U2, ані компанія, що займалася організацією виступів колективу в Дубліні, поки не прокоментували ситуацію.

U2 виступили в Дубліні в рамках туру "360 Degree Tour" на підтримку останнього альбому групи "No Line on the Horizon". Шоу відбулися на стадіоні Croke Park 24, 25 і 27 липня, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «U2 заплатять 35 тисяч євро за гучні виступи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути